Grilltajm och problem i äktenskapet?

Mitt öga fastnade för en artikel med rubriken “Vi kvinnor är så jäkla lurade”, hoppade in i den och började läsa.

Josefine Sundström, journalist och författare, beskriver hur en sommarkväll hos dem kan vara när vännerna kommer på besök för att äta grillat. Det hon beskriver är ganska intressant för jag tycker mig känna igen situationen – alltså att mannen står vid grillen och passar elden medan allt runtomkring sköts av Josefine. Köttet och marinaden höjs till skyarna och väldigt få tänker på allt jobb som görs vid sidan om.

Jag undrar hur vanligt det där är egentligen. Speciellt undrar jag varför sådana roller i ett förhållande uppstår. Det låter ju faktiskt väldigt sorgligt. Eller så kanske det är fel på vännerna?

Läs hela artikeln här. Rekommenderas varmt. Grillvarmt..

58240cookie-checkGrilltajm och problem i äktenskapet?