Kungen, diktatorn och jag.

Det inkluderar även att bryta mot lagen, hur många gånger om dagen jag så väl önskar. Visserligen hade det nog blivit tråkigt i längden men hade varit kul att prova. Vad jag snackar om? Jo. givetvis om den dagen jag blir kung och därmed får åtalsimmunitet.

Jag har funderat lite på det där, hur det måste kännas för vår konung Carl Gustaf Folke Hubertus Bernadotte, att likt en ärkeskurk kunna gå bärsärkargång genom stad och rike utan att få den endaste polisman efter sig. Det måste vara ganska häftigt att veta det, även om man låter bli. På senaste tiden har ju kungen varit i blåsväder ganska ordentligt men det var inte förrän igår när jag råkade se Thomas Järvheden imitera kungen och som pratade om just det, åtalsimunitet, som jag själv beslutade skriva om det.

 Ni kan se det i klippet här under om ni vill vid 6:00 in även om det i början är jäkligt kul också.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=N4lySCNJlMI]

Men visst vore det kul om man fick göra vad man ville bara för att man kunde? Läxa upp chefen när man inte får en lön på 30.000+, bränna upp grannens bil för att han inte blinkade när han svängde, tränga sig före i kön i matbutiken eller skjuta skarpt efter gångtrafikanter som inte använder reflex.

Med lite tur får vi precis en sådan diktator i framtiden men jag lovar, då bor jag långt, långt härifrån. Om jag inte själv blir den diktatorn förstås… 😉

58080cookie-checkKungen, diktatorn och jag.