Anders i Big Brother 2012

Jag såg nyss finalen i Big Brother och Simon vann, precis vad jag trodde. En stabil norrlänning med hyfsade biceps.

Känslorna genom säsongen har pendlar lite. Stundtals har jag undrat vad det är för jäkla losers som ställer upp i ett sådant program, men ibland har man sett glimtar av intellekt – något jag gillar.

Finalen var bra, det var spänning, Gry var fin som vanligt och det hela var bra upplagt och jag blev faktiskt sugen på att ställa upp nästa år. Över 100 dagar ihop med diverse nötter och utmaningar, lätt som en plätt ju. Som grädde på moset får man en hejdundrande fest som avslutning och en halv mille. Det borde täcka de flesta räkningarna hos psykologen. Dessutom verkar det vara en rejäl omväxling till skillnad mot att gå till samma, tråkiga jobb 5 dagar i veckan.

Undrar om man får blogga om man bor i huset?

58150cookie-checkAnders i Big Brother 2012