Update torsdag kväll

Det här var en lite ovanlig dag. Men helt okej ändå.

Tanken var att jag och föräldrarna skulle veckohandla maten idag och sedan var det inget speciellt. Men så blev det inte. Istället åkte vi först för att slänga skräp och hämta brorsan, sedan till köpcentret Knalleland och lämnade tillbaka ljuslisten jag hade köpt på Clas Ohlson och som inte passade. Inga problem och till råga på allt träffade jag en f.d. granne, som jag för övrigt fick en spis av en gång haha. På vägen ut träffade jag min kompis ”muslimen” som jag kallar honom, vilket var märkligt för det här var tredje gången på kort tid och innan dess hade vi inte setts på typ 2 år.

Sedan åkte vi vidare till Media Markt för att lämna in mobilen på service igen. Det är andra gången nu och jag får fortfarande starta om mobilen ibland för att svara på sms. Ska det vara så? Va? Va? Va? 😛

Efter Media Markt korsade vi vägen för att köpa lite korv, sedan vidare för att panta burkar (fattar inte vart de kommer från) handla maten och sedan hem. Till min underbara soffa som jag nästan inte kom upp ur haha. Jag är inte van att flänga runt såhär men nu när allt är klart så känns det bra. En hel del blev ju faktiskt gjort!

Men nu blir det lite datorspelande och ett fåtal (jag lovar) öl, för jag är ju faktiskt ledig i morgon. Jycken har varit ute och mina jordgubbar står och väntar på mig så det är nog dags att säga goder afton. Vi ses och skrivs mer i morgon hoppas jag.

Naughty night alla, hej så länge 🙂

Bild från priceindia.now
57820cookie-checkUpdate torsdag kväll