Update onsdag kväll

Dagen blev betydligt lugnare och trevligare än gårdagen och inga jetplan eller annat skumt föll ner på mig haha.

Jobbet var i stort sett som vanligt förutom det att vi firade goa Ms förestående (i morgon) 50-årsdag. Detta gjordes med smaskig tårta och kaffe med tal och andra presenter. Väldigt trevligt! Sedan blev det lite slappa ute på innegården innan det var dags att åka hem.

Väl hemma blev det grilldags på balkongen, helt spontant men jäkligt trevligt. Det blev både chorizo och grillspett så magen fick vad den behövde.

Resten av kvällen tänker jag spendera i soffan, tittandes på Littleman i kanal 6 som verkar ganska kul. Lite senare blir det dusch, jordgubbar och snarkofagen för jag är faktiskt ganska trött Man måste ju orka skriva i morgon också!

Med andra ord, slut för idag och sov så gott när ni kommer så långt. Tjo på er och hej så länge 🙂

57720cookie-checkUpdate onsdag kväll