Update tisdag kväll

Världens längsta dag är strax till ända. Tur det, för jag började få nog.

Jobbet gick iofs bra och det var som sagt lite ovanligt att jag skulle fotografera troll i Stadsparken. Med en närmare förklaring kan jag berätta att det var diverse dagisbarn som hade sin avslutning på Sagostunderna, och då måste man ju visa något speciellt – som ett troll under en bro. Kul, men jag tyckte synd om honom där han stod i säkert 40 minuter, kutryggad och med läckande gummistövlar. killen borde få en medalj hehe.

Efter jobbet åkte jag hem, tog en tupplur på 25 minuter, hann knappt äta, ta ut hunden, torka upp hennes kräk (måste byta tillbaka fodret igen) och bussen var försenad. På vägen in hoppade det på minst 60 elever och X antal pensionärer som gjorde att bussen blev sen. Till råga på allt var det hur varmt som helst och tjoho, vad pigg jag var när jag väl kom fram. Jag gick ju i snigelfart!

Naprapaten gick iofs bra, han joxade lite, klämde och smorde in i något som tydligen var starkare än Tigerbalsam. Vilket jag inte kände av knappt alls haha.

Så dagen har varit lite konstig idag. Dessutom slog jag i foten i verktygslådan i garderoben och landade på armen som kändes sååååå skönt! Nej, det är nog tur att den här dagen snart är slut. Med lite tur så får jag väl ett flygplan i huvvet när jag ska ut med voff sista rundan haha.

Men först in i duschen, lite jordgubbar och grädde. Vi ses o hörs i morgon igen såklart, det vore ju fy skam annars. Om jag har överlevt förstås!

Natti alla, hej så länge 🙂

57600cookie-checkUpdate tisdag kväll