Update måndag kväll

Nu har jag suttit och gäspat i någon timme och det är väl dags att fundera på refrängen.

Måndagen blev lite konstig. Först var det ju ögonundersökningen, sedan ner till jobbet, uppdatera hit och dit och sedan hem. Det märkliga är att jag kände en olustkänsla redan på bussen hem, nästan som rastlöshet. Som om något saknades. Tyvärr har jag ännu inte klurat ut varför eller vad som gav mig den känslan men jaja, det är väl inte värt att grubbla över mer. Nu känns det bättre.

Eftermiddagen och kvällen var väl ganska händelselösa. Lite dvd, lite mat och ut med jycken. Hon var nyss på sin sista promenix så nu är vi båda nöjda. Jag ska nog hoppa in i duschen också men sedan blir det marsch rakt ner i sänghalmen. Det är nog säkrast när ögonlocken hänger på halv stång.

Med andra ord, tack för idag, vi ses i morgon igen go vänner. Goder afton och hej så länge 🙂

57390cookie-checkUpdate måndag kväll