Ur vägen för böfvelen!

Ungefär så skulle det nog låta många gånger i min bil, om jag hade någon. Eller körkort till att börja med.

Enligt en undersökning som Cykelfrämjandet har gjort i samarbete med Motormännen finns det vissa saker som irriterar mer än andra och cyklister verkar vara hårt ansatta. Själv har jag inte så mycket att säga om dem då jag sällan ser dem, men däremot är det gott om bilförare som inte orkar knäppa på sin blinkers så man får gissa om de ska svänga eller inte.

Nej, det är nog tur att jag inte håller mig på vägarna. Dels för blodtryckets skull och att det hade varit plågsamt att skaffa sig en ny hobby, att samla blåmärken från andra trafikanter.

ExpressenAftonbladet

57270cookie-checkUr vägen för böfvelen!

6 tankar på “Ur vägen för böfvelen!”

  1. Kollen: Ja det tycker jag absolut att vi ska ha. Lite Bosse Bildoktorn mitt i smeten så skulle det nog kunna bli hur bra som helst 🙂

  2. Sture: Det var ingen dum idé alls. Ett tv-program med typ dagens trafikvettstips eller något sådant. Det tycks som att folk glömmer av lite olika saker när de väl är ute på vägarna.

    Stattinska: Jag avundas dig lite då hehe.

    Petra: Det hade varit kul att höra. Spela in nästa gång o lägg upp på bloggen? 😛

  3. Jag har alltid haft lågt blodtryck, nästan FÖR lågt i perioder. Det är därför jag kan hålla på och svära och leva rövare när jag kör bil ;-D

  4. Carl-Ingemar Perstad, var är DU ? ? ? Det är inte frågan om att ha “rattmuff” eller inte men någon djävla ordning får det väl bli i trafiken eller hur ? Ett informativt trafikprogram i radio och/eller tv har aldrig skadat. Det är väl inte meningen att vi ska slå ihjäl varann i trafiken eller hur ??
    F.d. farbror/morbror

Kommentarer är stängda.