Update lördag kväll

Datorn mår lite bättre nu. Det fungerade inte att formatera hela datorn men jag fick åtminstone rensat en hel del som inte behövdes. Den kompletta rensningen får dröja till en annan dag men det är helt okej.

Dagen har varit bra. Teddy, min gamle inneboende var och hälsade på och var nere från Stockholm. Då bara måste man prata lite och det var kul. Han är en sådandär snubbe som inspirerar mig till galenskaper. Vet inte hur han bär sig åt men det brukar alltid balla ur när han dyker upp hehe.

Grannen var nere en sväng också, vi pratade lite och drog några öl och that was it.

Tyvärr blev det inget vernissage idag men i morgon har jag gett mig tusan på att jag ska dra dit. Sedan är det ju Mors Dag ocks, så det blir att åka en sväng till föräldrarna för lite kaffe och tårta. Ska bli kul.

Men nu…funderar jag på vad sjutton jag ska hitta på. Ut med voff såklart, men sedan vet jag inte. Datorspel kanske, eller tv. Får se.

Natti alla, skrivs mer i morgon gott folk. Under tiden kan ni ju, liksom jag, skratta åt “Pippas superrumpa” hahaha 😛

57200cookie-checkUpdate lördag kväll