Fredagens talande djur

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nGeKSiCQkPw&feature=bf_prev&list=PLF224095821C8C252&index=6]

Som avslutning på veckans talnödiga djurpark, slänger jag in min absoluta favorit. Helt underbar och jag asgarvar varje gång jag ser den hehe. Varsågod! 🙂

Jag höll nästan på att glömma av sista inlägget för idag, då jag var fullt upptagen med att spela ett spel på datorn och att svära. Med andra ord gick det inte så bra hehe. Fullt onödigt att jaga upp sig för ett datorspel, jag vet, men det händer 😉

Dagen var bra. Egentligen inget speciellt som hände på jobbet men jag fick iaf mina saker gjorda, som sig bör. På eftermiddagen var det styrelsemöte i bostadsrättsföreningen och det var en hel del bla bla bla som vanligt. Egentligen inget spännande.

Men nu är det helg för min del. I morgon eller kanske på söndag ska jag iväg på vernissage, men för övrigt händer nog inte så mycket. Om solen kikar fram hoppas jag på sällskap på balkongen men vi får väl se. Efter allt regn ser det inte så lovande ut. Vi får se.

Men nu ska jag fortsätta svära – jag menar spela, sedan blir det lite mat, ut med voff och sova. Med andra ord, tack för idag och slut för idag. Vi skrivs mer i morgon. Hej på er så länge 🙂

57130cookie-checkFredagens talande djur