Torsdagens talande djur

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k7UhaeWFX8I&feature=bf_next&list=PLF224095821C8C252&index=5]

Katter har ju som bekant sina revir och här är ett allvarligt snack mellan två av dem 🙂

Jahapp, så var torsdagen på väg att ta slut också minsann. En ganska okej sådan måste jag nog medge.

Jobbet gick finemang och jag fick till deras blogg så jäkla bra att jag nästan blev lite mallig hehe. Det var även sista föreställningarna på dockteatern, vilket i sin tur firades med både pizza och tårta. Inte dumt alls! Dessutom var det väldigt gott väder så jag passade på att få mig lite D-vitamin ute på en bänk vid kafferasten. Helt okej.

Sedan har väl inte så mycket hänt egentligen. Jag fick helg-handlat, joxade lite med utebelysningen på balkongen och lyckades förstöra en skruv. Hoppas lite superlim kan fixa detta. Men mestadels har jag faktiskt spelat på datorn och knappt något annat hehe. Strax (kl 22) tänkte jag äta middag och kvällsmat i ett, sedan blir det en dusch och sist, såklart, sova.

I morgon är det bannemej fredag, halleluja, och då hoppas jag få mer tid för mig själv. Man behöver det ibland, för att tänka ut nya och smarta blogginlägg, om inte annat hehe.

Natti natti alla, ses i morgon 🙂

57020cookie-checkTorsdagens talande djur