Men vaffaaaandå?!

Ursäkta mig, men jag gillar det inte, och jag har skrivit om det förr: Lena Mellin.

När jag snokade igenom aftonbladet.se alldeles nyss fick jag se premiären av “Oj, vilken vecka” som verkar vara något slags webb-tv-program, sponsrat av tidningen. Jag hann väl kika i några sekunder då hon dök upp. Lena Mellin, som är tamejfanken överallt numera. Det börjar bli ungefär samma sak som med Ernst Kirschteiger som ett tag fanns överallt. I tidningar, på radio, på tv och så gott som alla veckotidningars löpsedlar prydde hela Sverige med hans orakade nuna.

Det kommer troligtvis inte hända med Lena, men jag kan då rakt inte förstå varför hon finns genomgående i hela aftonbladet.

Lena Mellin, om du läser det här – jag tror säkert du är jättetrevlig och säkert söt på alla sätt, för att inte säga klok och kunnig inom dina områden – men varför finns det så mycket av dig? Inom politiken, självklart, inom diskussionerna om vargjakten (?), om kungens märkliga beteende på senaste tiden och nu även i webb-tv. Eller kanske man borde fråga aftonbladets chefredaktör Jan Helin om han är medveten om att aftonbladet nu har blivit övertagen av en kulspruteskrivande (kolla datumen), medelålders allvetarkvinna som fullständigt mejar ner sin omgivning med allt tyckande.

I dagens nätupplaga av aftonbladet finns en varning om Ehec som nu har kommit till Sverige, men varför varnar ingen om Lena Mellin eller åtminstone sätter en varningstriangel på henne? Helt ärligt, jag har mina funderingar på att bojkotta aftonbladet i framtiden då risken för Vocabularis Overdosum känns otäckt överhängande.

56940cookie-checkMen vaffaaaandå?!