Tisdagens talande djur

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-qPGHn4iHKk&feature=bf_next&list=PLF224095821C8C252&index=2]

Fråga katten Jupiter vad du vill. Hur bra som helst hehe.

Tisdagen är nästan slut och det känns bra. Lagom trött har jag faktiskt hunnit bli och det är väl ett bra tecken antar jag.

Jobbet gick bra. Det var ju de första föreställningarna på dockteaterns föreställning om Lilla Spöket Laban och jag var med en stund och tog lite bilder till jobbets facebooksida. Hmm…så mycket mer hände nog inte vad jag minns haha.

Efteråt var det dags för ännu ett besök hos naprapaten. Glädjande nog verkar behandlingen ha effekt och min arm känns mycket bättre nu. Jag har iaf fått sova i några nätter nu så jag är väldigt nöjd. Naprapaten sa att en gång till, kanske två, så borde jag kunna börja träna själv och det låter ju hur bra som helst. 450 kr för varje entimmes behandling gräver hål i min plånbok så jag är glad om det strax är över. Men i morgon lär det bli träningsvärk igen, som efter förra gången. Jippie 😛

Sedan sitter jag och funderar på varför sporten får så mycket publicitet. Tydligen har någon huligan gjort något ajabaja och detta har bloggats om så in i skogen. I skrivande stund 350 kommentarer, och något om supportrar…jag vet inte, jag är så jäkla ointresserad av sport men jag undrar ändå varför sådana saker får så mycket uppmärksamhet när andra nyheter inte får ens bråkdelen kommentarer. Ja, om det såklart inte handlar om att jorden ska gå under. 21 oktober för att vara mer exakt och det är ju bra, det är ju efter semestern. Vi får hoppas på värme då innan vi hamnar i helvetet 😛 Nåja….

Men nu är det strax dax att nanna. Lite småtugg framför dumburken blir det först, men innan dess en varm dusch för att värma upp armen och axeln. Sedan blir det ett skutt ner i sänghalmen. Jag är iaf nöjd med dagen och speciellt att jag fick tvätten fixad också. Dutti Anders!

Hasta la vista, ladies and gentlemäääh, vi ses i morron. Gonattens 🙂

56800cookie-checkTisdagens talande djur