Expressen uppmanar till mobbning?

“Blähä, du har fula kläder! Du är ocool och ful!” Tankarna går till elaka små skitungar i grundskolan, inte sant?

Och det är väl det som slår mig när jag läser en artikel om Robyn och hennes klädstil som tydligen debatteras (?)  just nu. Men det är inte artikeln i sig som får mig att reagera utan det är röstningen om hennes klädstil som finns på expressens hemsida där nästan 4000 personer i skrivande stund har fått säga sitt om vår popprinsessas kläder och hela 70% visar sitt missnöje,

Seriöst? Vem bryr sig? Kanske det bara är jag som är cynisk men är det inte sådana saker som letar sig ner i åldrarna och uppmuntrar små barn att säga olämpliga saker till sina jämnåriga. Visst kan man förstå barns agerande till en viss del, grupptryck m.m. men när expressen börjar med sandlådementalitet i sina tyck-och-tryck så börjar åtminstone jag undra.

Robyn, en nationalklenod som har gått långt och som vi borde vara grymt stolta över. Med eller utan kläder.

56780cookie-checkExpressen uppmanar till mobbning?