Måndagens talande djur.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sekLEG8xsOs&feature=mh_lolz&list=PLF224095821C8C252]

En så underbar video med en talande bäver. Hur bra som helst hehe.

Där ser man, även en måndag kan ta slut. Vem kunde väl ana det klockan 6 i morse när sängen lockade så förföriskt? Men ja, nu är klockan över 22 och dags för sista inlägget.

Dagen har varit bra. På en skala mellan 1 och 10 så var det nog en…hmm…trea i alla fall. Jobbet blev gjort (bra) och jag fick till jobbets bloggsida grymt bra, så jag är väl lite mer nöjd än vanligt. För övrigt hände väl inte så jättemycket egentligen.

När jag kom hem däremot fick jag en hel del gjort. För ett tag sedan skaffade jag en korg som jag tänkte sätta innanför brevinkastet så att Astrid inte tuggar på posten mer. Hon gör det ibland och det är väl inte så konstigt egentligen. Om hon ligger där i godans ro, väntandes på mig, och någon snubbe kommer vid ungefär samma tid varje dag i en liten gul moppe och slänger post i huvvet på mig, ja då skulle jag också bli förbannad och tugga upp posten. Självklart! Men nu är det slut med det för korgen blev uppsatt idag. Likaså lamporna på balkongen. Innan jag kom hem var jag och inhandlade en dimmer och remmar att fästa lamporna med, så nu börjar det bli grymt snyggt där ute. Nu saknas bara lite värme och sol så kanske man kan sitta och fika med lite trevligt sällskap också, det vore finemang… 🙂

Nu har jycken varit ute, jag ska bränna lite mat och sedan hoppa in i duschen, sedan blir det bums ner i sängen. Tror jag iaf, för det är ganska frestande att se klart på Svarte Orm på de där dvd-skivorna jag har kvar…nåja, vi får väl se. Men nu är det slutskrivet för idag iaf.

God natt när ni kommer så långt så ses vi i morgon igen. Hej så länge 🙂

56680cookie-checkMåndagens talande djur.