En liten nyhet

Jovars, jag överlevde gårdagen, jag också. Men jag bestämde mig för att ta det extremt lugnt och tillbringade mestadels av dagen i soffan faktiskt.

Lite Sagan om Konungens Återkomst blev det och det var fanken vad de slogs förr i tiden, eller hur? Man undrar ju vilka deras prioriteringar var då. Men överlag är det ju en ganska bra film även om de där hoberna är lite gay, men å andra sidan, kanske det är meningen. Nåja, smaken är som baken hehe.

Nyheten då? Jo, jag har ju tidigare skrivit om The Big Rock Show som har visats på aftonbladet.se med programledaren Ryan Roxie och den som är uppmärksam kan se att jag nu har fått tillåtelse av Ryan att använda deras logotype på min blogg. Längst ner på vänster sida sitter den och om man klickar på den kommer man till programmets hemsida.

Jag hoppas verkligen att det blir en säsong 2, och fler därtill!

56500cookie-checkEn liten nyhet