Update fredag kväll

Äntligen fredag. Eller som amerikanarna säger, TGIF, Thank God It´s Friday.

Den här veckan har varit väldigt snurrig då jag redan i tisdags trodde det var torsdag och i onsdags önskade jag busschauffören trevlig helg haha. Men nu, som sagt så ÄR det faktiskt fredag, kors i taket 😛

Dagen har varit ganska okej. Jag introducerade vår nya medarbetare och vi gick runt i huset, en slags rundvandring, ihop med chefen. Trevligt och det ska säkert bli bra. Resten av jobbet var väl inte så spännande, bara uppdateringar på olika ställen. Med andra ord, det gamla vanliga.

Sedan fick jag ju gå på naprapati, vilket var intressant. Först fick jag göra lite stretchningar för att se var det gör ont, sedan en slags elektrisk massage-mojäng, som vi kopplade på de berörda ställena. Lite olustig känsla när armen hoppar utan att man bestämmer själv men helt okej. Sedan kollade han mer exakt vart det gjorde ont och rekommenderade flera saker. Dels att jag ska gå och röntga mig så att vi ser mer exakt och kan utesluta att något har gått sönder. Dels att jag ska använda datormusen lite annorlunda och försöka använda den framför mig istället för vid sidan av, som man brukar. Slutligen ett råd att jag ska försöka vila armen så mycket som möjligt, men det blir nog svårt, för det är förvånande ofta man använder en viss arm till vissa saker. Men jag ska åtminstone försöka.

450 spänn gick det på och nu måste jag prata med bossen på jobbet. När de andra kan få gratis gym på jobbets bekostnad så borde väl jag få naprapaten, även om det är dyrare? Jag jobbar ju trots allt med datorer dagligen så för att det inte ska bli värre…. Nåja, det blir nog bra med det, men jag fick iaf lära mig några nya ord: supraspinatus och subscapularis – och det är de pajsarna som gör livet surt för mig just nu 🙂

Sedan blev det middag på stan, lite oplanerat sådär, men trevligt, och sedan bar det iväg hem för att vila ut på soffan. Och det var väl min dag i stora drag.

Nu blir det lite datorspelande tills det är dags att sussa. I morgon är det lördag och jorden går under, bara så ni vet hehe.

Naughy night alla, ses i morron 🙂

56410cookie-checkUpdate fredag kväll