Jag vill ha!

Det här var ju världens skönaste bil. Dessutom är den oerhört bensinsnål och 150 mil på en liter bensin är ju väldigt ekonomiskt. Hur bra som helst när man är i Fas 3. Vilket i sin tur får mig att fundera på om inte Arbetsförmedlingen, staten eller arbetsgivarna kunde subventionera sådanahär åk för sina jobbsökande eller anställda…

Nästa vecka tävlar högskolor och universitet från hela Europa och KTHs bidrag, Sleipner, med en vikt på 30 kilo och driven av en Hondamotor till en röjsåg, tycks vara en tuff aspirant på förstaplatsen. Mer om tävlingen och skaparna kan du läsa i artikeln.

Skit samma, hur snygg bil som helst. Gimme, gimme, gimme! Lackar vi den bara Ferrariröd så lär den ju bli en brudmagnet 😛

KTHs andra bidrag, Spiro IV är inte dum den heller och perfekt för fickparkeringar.

Personligen skulle jag älska att jobba med sådant. Att hitta smarta lösningar, att designa och utveckla fram en färdig produkt. Det är det jag ska ha min ladugård i skogen till, någon gång i framtiden 😉

56310cookie-checkJag vill ha!