Update torsdag kväll

Trööööött!

En lång dag är strax till ända och det var väl bra det för jag är grymt trött.

Jobbet gick bra, inget speciellt där egentligen. Bara att mitt tålamod var på vippen att ta slut så jag röt till lite smått irriterad, men det är inget att snacka om. Men visst är det konstigt att vissa människor inte kan öppna käften utan att släppa ut en pik eller två, gång på gång?

I morgon börjar en kompis jobba hos oss, vilket ska bli intressant. Hoppas hon tycker det ska bli kul. Vi fikade i eftermiddags och jag har berättat lite om hur det kan bli så i morgon klockan 10 startar hennes allra första dag hos oss. Det blir en riktig mjukstart men det kan ju vara skönt det också.

Så mycket mer har jag nog inte att berätta idag faktiskt, det har varit väldigt lugnt och fint så jag ska strax nanna lite tänkte jag så jag tackar för idag. I morgon är det äntligen fredag och så gott som helg och då kommer jag nog skriva mer. Nog bäst att festa ordentligt då jorden tydligen ska gå under på lördag. Den som lever får se….

Natti alla, ses i morgon 🙂

56240cookie-checkUpdate torsdag kväll