Update onsdag kväll

De senaste timmarna har jag suttit framför youtube och dels njutit av skön musik, dels skrattat ordentligt. Mer säger jag inte men det kommer bli ett nytt tema nästa vecka hehe.

Dagen har varit bra, om än lite turbulent. Som sagt så vaknade jag försent men jobbade lite hemifrån. Sedan bar det iväg med lilla mamma och min bror och vi passade på att äta lunch ihop. Vi testade ett nytt ställe här i närheten och namnam det var riktigt goda burgare minsann. Dit går jag gärna en gång till!

Sedan var det samtalsterapi på schemat. Vi är ju egentligen i inkörningsfasen ännu men nu ska jag få komma dit mer regelbundet. Visst tycker jag att hon är bra men det gör lite ont att hon ska bli så berörd av vad man berättar – vilket ju iofs är bra – men jag vill ju inte göra människor ledsna. Hur som helst pratade vi en del om att jag tycker det är konstigt när folk bryr sig om mig. Motsatsen går bra, att jag bryr mig (alldeles för mycket) om andra människors väl, men att folk ska bry sig om mig är bara rent konstigt. Men det var ett bra samtal och jag ser fram emot nästa gång. Självklart.

Efter samtalet var det dags att åka till jobbet. Jag trodde jag skulle hoppa in snabbt och sedan hem men det sket sig hehe. Kvart i sex var jag hemma och då var det dags att ta ut jycken en sväng. Sedan gick timmarna snabbt, som sagt mycket beroende på youtube, och nu är klockan över 22 och jag är redigt trött faktiskt. Mätt och belåten också.

Men nu blir det ut en sista sväng med jycken och sedan duscha innan det är dags för snarkofagen. Damn vad skönt det ska bli hehe.

Gonatt och nanna gott så skrivs vi mer i morgon. Hej på er gott folk 🙂

56110cookie-checkUpdate onsdag kväll