God förmiddag onsdag

Hejsan hoppsan, det här blev ju inte riktigt som jag hade planerat.

Istället för att vakna vid 6 som vanligt så fortsatte jag sova. Mina två väckarklockor kunde inte väcka mig och jag minns inte alls att jag har pratat i telefon med mina föräldrar i morse. Med andra ord, Propavanet gjorde sitt jobb och mer därtill. Men lite konstigt att den slår så olika hårt på olika dagar. Mat och övrig sömn spelar ju såklart in men det är knepigt att pejla in det här på ett bra sätt. Nåja, jag ska fortsätta resten av veckan hade jag tänkt så kanske man får någon slags balans i det hela.

Nu ska jag uppdatera jobbets hemsida, facebook och jobba lite på deras blogg. Sedan blir det att göra sig i ordning för samtalsterapin efter lunch, men det ska väl gå bra.

Såg förresten att det står mer om domedagsprofeten jag nämnde igår. Här kan man läsa mer. Här om att man måste ta barnens oro på allvar och här om andra gånger som jorden har förutspåtts gå under.

56040cookie-checkGod förmiddag onsdag