Update tisdag kväll

En bra dag.

Först ett föredrag på jobbet som handlade om en psykologisk teori, vilket var väldigt intressant, uppdateringar och lite småbråk. Jag var inte inblandad. Jag är ju alltid så snell 😉

Sedan skulle det veckohandlas, vilket gick ganska snabbt, och jag fick sällskap av både mor och bror. Vi gick även till Media Markt för att hämta min telefon så ikväll har jag knappat lite extra. Synd bara att alla bilder och mp3:or försvann men telefonen verkar fungera bra nu. Hoppas att det förblir så.

Efter det var det hem som gällde, lite prat med grannarna, styrelsejobb och annat jox. Inget speciellt egentligen och nu när käften börjar gäspa kanske det är dags att dra mig mot bingen. Jag fick väl 3 timmars sömn förra natten så nu börjar det kännas. Propavanet är taget så…

Nåja, jag säger natti natti åt alla. Ni får sova så gott så ses vi i morgon igen. Hej så länge 🙂

56010cookie-checkUpdate tisdag kväll