Update måndag kväll

Atchoo! Så låter jag just nu och slajmar ner hela tangentbordet med ljuvligt näsdropp. Nej, riktigt så illa är det men det märks att det inte är sommarvärme som gäller ikväll. Men det kommer nog tids nog får vi hoppas. Dock är det fullmåne, för er som inte visste det.

Dagen har varit till belåtelse och det har hänt lagom mycket. Jobbet innehöll uppdateringar av olika slag och jag ska strax uppdatera jobbets blogg också, annars får jag bossen på mig i morgon hehe. Dagen innehöll även en djupare diskussion, vilket jag gillar, och på slutet av dagen lite snickerier, som tids nog ska bli ett tak över en scen. Bilder kommer när det börjar likna ett tak haha.

Väl hemma fick jag lite besök och det blev en hel del kaffedrickande med en massa prat om gårdagens inlägg. Trevligt. Jag gillar ju djupa diskussioner. Senare på kvällen blev det tv och kebabtallrik så nu är jag mätt och belåten, dock ska jag nog kunna klämma i mig lite jordgubbar innan sängdags. Så är det ju bara hehe.

Jycken har varit ute på sista svängen, där vi för övrigt såg Banditos meka med sin bil på macken intill och nu är det väl bara duschen som saknas. Kolla gärna in på www.rejta.se som jag nämnde i morse och kolla in Scalinos omdömen. Jag såg senare att de är “rejtade” som bästa lunchstället i hela Borås så nu vet jag det, att jag har en jäkla bra smak haha.

Naughty night alles, skrivs mer i morgon 🙂

55910cookie-checkUpdate måndag kväll