Gomorron måndag

Vaknade av mig själv strax innan 6 efter en natt av ständigt vridande och vändande i sängen.  Jepp, u guessed it, det var armen igen. Så värst mycket sömn blev det inte såklart.

Men nu på morgonen har jag letat upp en naprapat som jag ska beställa tid hos nu på morgonen. Jag hittade dem via Eniro.se och dessutom hittade jag en kul grej där man kan ge olika ställen betyg. Allt från vårdcentraler till hårfrisörer, så senare idag ska jag registrera, eller rejta som det kallas, alla mina stamställen. Hur bra som helst då man ser andra människors betygsättning också. Kika in på www.rejta.se och kolla om dina favoritställen är med. Sidan är inte så jättestor ännu verkar det som men med gemensamma krafter… 🙂

Nej, nu är det dags för frukost, jag är faktiskt jättehungrig. Sedan blir det ut med Voff och till slut iväg till jobbet. Ha en bra måndag alla 🙂

55790cookie-checkGomorron måndag