Update söndag kväll

Snart är ännu en helg över och helt illa har den faktiskt inte varit. Mycket sova, som vanligt, lite smörgåstårta och en hel del lugn. Så jag är ganska nöjd ändå. Även om Sverige kom trea i ESC men seriöst, jag kommer nog inte att gråta ändå hehe.

Synd att jag har känt mig lite krasslig i helgen bara så jag orkade inte släpa mig till vallokalen som planerat. Men lite kul är det att läsa att Moderaterna är frustrerade över S hehe.

Sedan har jag ju försökt att skriva av mig i föregående inlägg och enbart ett fåtal människor fick läsa detta, människor som kanske kan hjälpa till på ett eller annat sätt, som jag litar på och som jag tror kanske kan ge ett och annat tips om situationen. Det är inget personligt att jag inte ger ut det till vem som helst, den som frågar kan få lösenordet, dock är jag tveksam om mina arbetskamrater bör få det. Dels för att vi träffas varje dag och för att det kan skapa en viss turbulens. Eller…jag vet inte…jag ska fundera på det. Det känns ändå som att sanningen bör uttalas på ett eller annat sätt och kanske, kanske man kan få hjälp genom oväntat håll.

Hur som helst, jag ska inte grubbla mer på detta utan börja sikta nosen med tillhörande jox mot sängen. Upp i morgon klockan 6 är ju vad som gäller. Först blir det nog att kika på lite hockey.

Natti natti, tack för idag. Skrivs mer i morgon 🙂

55750cookie-checkUpdate söndag kväll