Raggningsskola för nördar.

Comedy Central ska visa dokusåpan “The pickup artist” där 8 nördar ska till att bli framgångsrika kvinnokarlar. Till sin hjälp har de programledaren “Mystery” som tydligen ska vara något slags expert på temat.

Intressant och användbart, säger vissa, skandal säger andra.

Iofs, det beror väl lite på hur de har lagt upp programmet, antar jag. Om allting går ut på att ragga så mycket tjejer som möjligt så ja, då är det löjligt och dessutom sexistiskt. Iofs hade det varit intressant att se samma program men med 8 kvinnor som ska ut och ragga. Vilken råsopa för jämnställdheten det skulle bli.

Men så finns det ju en nytta för de deltagande och även för tittarna som kan anamma tipsen de får genom programmet. Människor som är så blyga och osäkra att de aldrig i livet skulle våga gå fram till en av motsatt kön för att säga hej utan att få handsvett och hjärtklappning. (Red. anm: Sådan var jag själv en gång i tiden.) För de skulle ett sådant program antagligen vara guld värt.

The pickup artist har premiär på Comedy Central den 15 maj.

55380cookie-checkRaggningsskola för nördar.