Update onsdag kväll

Det har varit svettigt idag. Dels på grund av värmen innan åskvädret kom, dels för att jag har möblerat om lite och städat. Dutti Anders – igen!

Annars har väl dagen varit ganska okej även om jag deppade lite tidigare idag. Än en gång problem med kommunikation, det vill säga, jag är nog inte så bra på att vara social. Eller nåt. Jag vet inte men nu är det glömt och jag är okej 🙂 Resten av dagen var bra då jag äntligen lyckades få till jobbets blogg, vilket tog en evighet, och jag är ganska nöjd.

Voff har varit ute på sista rundan och gjort sina ärenden, jag tänker äta lite innan det är dags för duschen och sedan sova. Mycket mer spännande än så blir det tyvärr inte här idag men jag funderar på att installera en webbkamera i sovrummet nu så att ni kan följa mig dygnet runt här på bloggen. Nej, jag bara skojade. You wish, eller hur? 😛

Nej, nu ska jag dra. Har lite jobb kvar att göra också så jag säger natti natti. Sov gott så ses vi i morgon igen 🙂

55140cookie-checkUpdate onsdag kväll