Update måndag kväll

Idag har jag fått mycket gjort. Anders har varit dutti pajk!

Först var det såklart jobbet som gällde och det var det gamla vanliga, d.v.s. uppdateringar här och där på nätet och blogginlägget jag tänker göra ikväll blir såklart minst lika bra som vanligt hehe.

Sedan kom jag hem och har röjt undan en massa papper och annat jox plus att jag satte ihop nätverket med tillhörande datorer åt bostadsrättsföreningen och sedan drog jag ner en massa saker till möteslokalen. Så det känns bra! Ingen tupplur blev det heller så jag hoppas jag kan sova inatt, trött av jobbet och lite mer naturligt trött än genom Propavan. Vi får väl se.

Nu blir det att kolla på resten av hockeymatchen, Sverige mot Kanada och just nu står det 2-2. Sedan blir det duscha och sova. Inte samtidigt!

Tack för idag, schlutt för idag. Nanna så gott så ses vi i morgon igen. hej på er 🙂

54850cookie-checkUpdate måndag kväll