Den perfekte arbetstagaren

“Alla vill ha en 35-åring.” Så står det i en artikel på E24 där det beskrivs hur åldersfixerad arbetsmarknaden egentligen är.

Det var för något år sedan jag läste något liknande, plus att man skulle vara noggrann, socialt utåtriktad, serviceinriktad och helst singel, utan några barn eller partners som kan distrahera. Läget idag är ungefär samma. Om det stämmer eller inte vet jag inte, bara att jag tycker mig få höra samma beskrivning om och om igen. Diverse “experter” och de som har god insyn i vad arbetsgivare har ungefär samma sökkriterier på en arbetssökande.

Men det konstigaste är att jag fortfarande är utan jobb.

Jag har alla ovan nämnda egenskaper plus att jag är snabblärd, har massor av kunskaper i olika saker och mycket annat. De borde ju stå utanför min dörr i långa köer för att få anställa mig. Men icke.

Kanske lite tajtare jeans skulle göra susen…

54820cookie-checkDen perfekte arbetstagaren