Update söndag kväll

En lugn och skön söndag är snart slut, men det har varit en ganska bra dag ändå.

Jag vaknade upp med smärtor i både arm, midja och hals och det var ju mindre skojigt. Dock kom mina föräldrar på oväntat besök och de hade tagit med sig tigerbalsam. Vi smetade på lite och det gav verkligen effekt. Nu på kvällen tog jag även en Ipren sp kanske, kanske jag får sova i natt utan ett evigt vridande och vändande i sängen. Vi får väl se.

För övrigt har inte så mycket annat hänt. Voff och jag var ute några gånger och njöt av värmen. Frågan är vem som är vitast, Astrid eller mina ben. Iofs, jag har mindre päls på mina ben så det jämnar nog ut sig, eller nåt 😛 Sedan har jag monterat ihop min belysning som jag ska ha på balkongen och det var ett jäkla pillande men nu r de nästan klara. Härligt!

Men nu blir det lite mat innan hon och jag ska ut i den varma kvällen. Sedan blir det duscha och hopp i säng. Kanske lite tv också samtidigt som jag mumsar på goda jordgubbar, min vana trogen.

Jaja, dags att dra. Tack för idag, ni får sova så gott så ses vi i morgon. Hej så länge 🙂

54700cookie-checkUpdate söndag kväll