Helena Trus gör det också

Ibland kan det vara svårt att säga emot eller anmärka på saker som inte är som de borde vara.

Jag läste nyss Helena Trus artikel på alltomstockholm.se och som kanske några av er redan vet så är hon någon slags allvetare när det gäller kroglivet, restauranger och innelivet. Någon som vet vad som gäller, med andra ord.

Denna gång berättar hon om hur sorglig en fika kan bli då caféet inte anstränger sig tillräckligt. Då brödet är svampigt och kaffet alldeles för dyrt. Det mesta var ganska kasst den gången, men hon sa inget.

Tyvärr fick man aldrig veta vad som hände eller om caféägaren fick en tillsägelse, det hade varit väldigt intressant. Men kanske är det så att de flesta av oss skulle klagat? Eller? Jag hade gjort det om det var helt åt h-vete för inte ska man väl betala ganska höga priser för något man inte kan njuta av eller kanske rent av bli sjuk av?

Hade jag varit Helena hade jag nog använt min position som skribent för alltomstockholm och sagt att nu får ni skärpa er. Ge mig något bättre eller jag skriver något väldigt elakt om er i min kolumn. Då hade nog Helena fått sin cappuccino helt gratis 🙂

54630cookie-checkHelena Trus gör det också