Update fredag kväll

En ganska hyfsad dag är strax till ända. Men jag är ganska nöjd ändå. Inga mirakel blev utförda men det är jag ganska van vid 🙂

Jobbet gick bra och jag fick vara mer rörlig idag, och jobbade på flera ställen, vilket känns bra. Sedan fick jag en djup diskussion som fick mig att fundera. Det var prat om både Salvador Dali och Jim Sweet, dikter och musik vilket fick mig att börja fundera på föregående inlägg. Låt oss säga att musik kan vara mer än bara musik. Förlåt Stattinskan (din going) för att jag är så mystisk hehe.

På kvällen blev det lite fixat med lamporna för balkongen. Det visade sig att jag inga glödlampor har fått så jahapp, jag får väl slänga ut mer pengar på det då, men fint ska det bli. Dessutom skrubbade jag hela balkonggolvet och rengjorde räcket så nu är det riktigt fint därute. Kommer bara lamporna upp så blir det kanon! Tanken var att brorsan och jag skulle grilla där ikväll men det var ganska rått och ruggigt ute så vi väntar lite. Ingen fara. Kanske jag bjuder in någon annan istället…höddu Z, vad gör du i morgon? 🙂

Resten av kvällen har varit ganska lugn. Grannen hälsade på, det blev lite snack och sedan gick han. Som vanligt utan att lämna några bestående intryck haha. Men det är helt okej, det känns som att jag behöver lite lugn idag.

Nu blir det lite mer datorspel, kanske lite jordgubbar i grädde och sedan ut med voff innan det blir nannadags. Jag tackar härmed för denna trevliga fredagskväll och hoppas att vi ses i morgon. Ni får sova så gott och akta er för Bin Ladens under sängen!

På tal om det ja…

CIA har fångat fler av bin ladin’s släktingar…tatt hans syster marme la den och bror remu la den, i lördags tig dom hans mamma pina co la den, men letar fortfarande efter hans senila far, var la ja den.

Natti! 🙂

54570cookie-checkUpdate fredag kväll