Update tisdag kväll

Mumsandes på middag/kvällsmat kör jag nu pekfingervalsen och det går lite hackigt men i alla fall framåt. Eller rättare sagt, ner i sängen, åtminstone tids nog hehe.

Det har varit en ganska schysst dag idag. Först jobba såklart där vi fick höra på ett väldigt intressant föredrag om Sankt Lukas, och sedan fick jag besök minsann. På eftermiddagen blev det jobb hemifrån med Facebook och blogg, sedan eget bloggande. Ni som är uppmärksamma har kanske sett att det har dykt upp lite fler flikar, ny bild och en nedkortad beskrivning av mig själv. Hur som helst blev jag väldigt nöjd med resultatet och det känns bra!

Även disken blev gjord här hemma, lite grejer undanstökade eller bortrensade så jag känner mig nöjd och glad.

Men nu ska jag försöka avsluta den här dagen. Lite tv får det nog bli om det finns något intressant att se på, kanske något att mumsa på, och en dusch. Men först ut med Voff såklart.

Tack för idag. Snipp, snapp, snut så var dagen (nästan) slut. Vi ses i morgon 🙂

54320cookie-checkUpdate tisdag kväll