Update måndag kväll

Oj jisses, kolla det här vilken stapel det blev inne hos mig idag haha. Det verkar som att Jämtins uttalande om muslimska helgdagar är något som berör folk. Men kanske inte så konstigt. Iofs ska man väl inte dra några förhastade slutsatser varför sådana här nyheter berör oss så djupt och jag vill väl inte uttala mig om det men, kan det månne bero på stor arbetslöshet och hög invandring? Jag misstänker det i alla fall. Det verkar som att det puttrar i den svenska grytan. Dock alltid kul när man når ut till folk och man får reaktioner på vad man skriver!

Annars har det varit en ganska lugn dag. Jobbet gick bra och det var fortsatt virussökning på schemat och jag fick lära mig hur man uppdaterar vår hemsida också. Kul att lära sig något nytt. Sedan var det lunch på Scalino och deras lasagne som man blir smått beroende av. Otroligt hur god den är så den kan jag rekommendera om ni har vägarna förbi Borås någon gång.

Sedan var det hemgång som gällde och ut med voff plus en liten tupplur och på kvällen satte jag igång med lite hemmajobb. Fick räkningarna betalda, lite städat, lite undanröjt och fixat så det känns bra. Det känns som att jag har varit nyttig idag så jag hoppas jag kan sova gott i natt. Vi får väl se om jag drömmer om Petra och Alice igen haha.

Men först ska hunden ut, sedan blir det jordgubbar med grädde och förhoppningsvis en skön dusch innan det är dags att göra ett svanhopp ner i snarkofagen. Med andra ord tackar jag för idag och hoppas på nya äventyr i morgon. Hej hopp kaffekopp så länge 🙂

53810cookie-checkUpdate måndag kväll