Underbart program!

Sitter och asgarvar framför teven ikväll.

Kanal 11 har startat med tv-programmet Distraction där människor får svara på olika frågor samtidigt som de distraheras på något sätt. Som alldeles nyss fick de svara på lätta och medelsvåra frågor medans de kastades runt på en matta av proffsbrottare. Innan dess satt de allihopa på en rad med toaletter och den som kunde kissa först fick också svara på frågan och möjligtvis ta poäng för att slutligen kunna vinna en bil. En sprillans ny bil som de kan tvingas att vandalisera om de svarar fel på frågorna.

Bäst är nog programledaren, komikern Jimmie Carr, som har en så skön sarkasm och som gillar att pika dem, samtidigt som han inte rör en min. Detta är hur kul brittisk humor som helst, herre jisses haha.

Läs mer här.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Ffvggp8mpmg]

53760cookie-checkUnderbart program!