En natt med Alice

Har sovit som en potta skit, bara vridit och vänt på mig igen, på grund av den onda armen. Tid för röntgen är satt men jag får ändå vänta i typ 100 år, håhåjaja.

Men kanske jag sjönk ner i sömn emellanåt ändå för jag “drömde” om att jag och Petra var hemma hos mig med Alice Cooper och jag fick en dollarsedel signerad hehe. Kanske detta berodde på att jag faktiskt mejlade Ryan Roxie igår kväll. Ska bli kul att se om han svarar 😛

Klockan sex i morse lyssnade jag förresten på lite extrainsatta finska nyheter och förstod som vanligt inte mycket de pratade om men jag märkte att de pratade en hel del om terror och Osama Bin Laden och när jag kollade aftonbladet.se så förstod jag varför. Undrar om vi kan slappna av lite nu då? Expressen skriver om det, SvD också, likaså DN. Nu har vi bara Ghadaffi kvar – plus några till.

Men nu är det dags för frukost, sedan ut med voff och iväg till jobbet.

Ha en bra dag allihopa, mina lamer och märrar 🙂

Bild från 8notes.com
53610cookie-checkEn natt med Alice