Update

En bra dag är till ända.

Det bästa var helt klart att jag fick fint sällskap på balkongen i eftermiddags, plus att Voff fick lite hundsällskap. Vilket sammanfaller med en fundering jag har haft den senaste tiden: Varför ska vi planera så jäkla mycket egentligen? Jag menar, de som vill komma förbi och hälsa på kan bara ringa på dörren. Kanske det är typiskt svenskt? Om jag inte minns helt fel så var det precis så man gjorde innan mobiltelefonerna och datorerna fanns, men jag kan ha fel. Lite spontanitet sådär är inte fel så ni som känner er träffade vet vad ni ska göra haha. Hur som helst, jättrekul 🙂

Sedan var det dags att handla lite mat och jag fick även min mobiltelefon inlämnad på Meda Markt. Av någon konstig anledning så har menyerna i telefeonen flyttat på sig så nu är det jättesvårt att hitta rätt. Plus att det gamla problemet kvarstår, att jag måste starta om telefonen för att svara på sms. Men nu är det iaf inlämnad och det kommer ta 2-4 veckor innan den är tillbaka. Eller så får jag en ny, vilket ju iofs hade varit roligare hehe.

Men nu blir det hopp in i duschen för mig. Jycken har varit ute och jag ska slösurfa lite. Märkte att jag har ju missat del 6 av The Big Rock Show så den måste jag helt klart se innan det blir dags för sängen.

Hur som helst, tack för idag och vi skrivs mer i morgon. Dröm sött när ni kommer så långt och glöm inte att hålla händerna på täcket. Hej så länge 🙂

53570cookie-checkUpdate