Dagens reklampaus

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xjHIal-IxA4]

Den här reklamen är ju faktiskt ganska kul, även om jag blir trött på alla tjommar som tycker att vi ska få testa både det ena och andra i det här landet. Men den debatten tar vi en annan gång 🙂

Jaha minsann, så är nästan denna fredag till ända. Lite trött har man hunnit att bli men så är det ju.

Dagen har varit ganska okej. Jag fick en lektion i antivirus-program-tjohoo och har nu kommit fram till den slutledningen att det inte var enbart mitt fel att det kom in ett datorvirus i jobbets system. Hela problemet är egentligen ganska enkelt, att vi borde skaffa ett antivirusprogram som faktiskt fungerar och uppdaters. Dock är detta en hel djungel där åsikterna går isär om vilket program som är bäst men själv håller jag mig till Panda Cloud Antivirus och Spybot – Search and Destroy, som båda är gratis. Och för den som vill veta mer om Panda, som jag för övrigt gillar starkt, finns det en jättebra instruktionsfilm på deras hemsida. Hur som helst, jag är inte heller ensam om att ha blivit smittad och fört det vidare, och det känns ju bra. Ingen nämnd och ingen glömd hehe. Skönt ändå att slippa ta all skuld själv 🙂

Annars har det varit bra. Solen kikade fram och jag fick lite sol, styrelsemötet gick bra och i morgon är jag ledig hela dagen. Det kunde ha varit värre, inte sant?

Men nu blir det lite datorspel, ut med voff en gång till och sedan hopp i säng, för trött är jag. vi får helt enkelt ses i morgon igen och därmed hoppas jag att ni får en god natt allihopa och att ni drömmer fina drömmar om bloggande boråsare. Hej så länge gott folk 🙂

53420cookie-checkDagens reklampaus