Dagens reklampaus

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rTqIBTt39mQ]

Jag är av någon anledning svag för katapulter så här är ännu en med det temat. Synd att den var så kort bara haha.

Morr, morr. Eller nej, nu ska jag vara glad för det gick ju ganska bra ändå.

Jag menar samtalet med chefen angående datorviruset på jobbet. Som jag ser det, sa jag, har jag bara skött mitt jobb och gjort det jag är menad att göra och om det har smitit in något datorvirus någonstans så betvivlar jag starkt att det skulle komma från mig och min sticka. Att andra människor laddar ner på arbetstid har man ju hört om, tar med egna usb-stickor och klickar på allt möjligt så just nu sitter jag faktiskt och söker igenom inte bara usb-stickan uan hela datorn efter datorvirus, bara för att bevisa för mig själv att jag inte har fel. Sedan kan den där ”datorexperten” säga vad han vill.

Jag vet, jag vet, jag ska inte ta det personligt men ändå gör jag det även om alla säger motsatsen. Men vi får väl se vad antivirusprogrammen säger, alla tre av dem så ska jag prata med datornissen i morgon vad han tycker, tänker och tror.

Annars har det varit en ganska bra dag och lilla Astrid fick följa med till jobbet. Det blev en hel del dragkamp och nosande hit och dit men så är det ju om man går på äventyr och att åka buss är ju otroligt spännande för vissa hehe.

Men nu blir det hopp in i duschen, hopp ner i soffan och till slut hopp ner i grytan. Sängen, menade jag. Så tack så mycket för idag, i morgon blir det mer skriva minsann och tamejsjutton om det inte är fredag?!

Natti 🙂

53300cookie-checkDagens reklampaus