Bara en update – är Facebook en smittohärd?

Något är schkummt med mig idag….

Vaknade knappt, ville bara sova vidare, kände mig knepig. Gick ut med jycken och blev yr i skallen. troligtvis av värmen. Ska försöka äta lite innan jag ska iväg och jobba kväll. Funderar på att ta med mig jycken så hon också får lite omväxling.

Har funderat på en sak sedan igår också…

Som jag nämnde hade vi lite problem med datorerna och det visade sig vara ett datorvirus. Jag ska prata med chefen idag innan han sticker hem för jag tyckte att jag kände ming utpekad. I och med att jag har hand om Facebook och den blivande bloggen men, rätta mig om jag har fel nu. Datorsnubben som var där uttryckte sig som så att Facebook är en smittohärd och något om att företag idag avvecklar sina Facebooksidor på grund av den stora risken. Men beror inte det på vad man klickar på och accepterar?

Ursäkta, men jag är väldigt skeptisk mot hans uttalande. Det lät på honom som att alla andra är idioter och att alla klickar på vad som helst så fort de får chansen. Då hade väl min personliga sida på Facebook vara nedlusad med virus hela tiden för där klickar jag inte på något som är främmande. Skit också att man är så seg att man kommer på alla argument långt efteråt!

Okej, nu har jag fått gnälla lite och det var skönt. Nu ska jag äta lite innan jag drar iväg uti solskenet och till jobbet. Hej så länge gott folk 🙂

53240cookie-checkBara en update – är Facebook en smittohärd?