Dagens reklampaus

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FfVsxXTtIYo]

Den här har jag gillat sedan den dag jag först såg den. Så grymt hägtigt det vore att få ålyga över staden om bara landningen vore lite skönare hehe.

Klockan är bara halv tio men jag lägger in sista inlägget redan för jag är så grymt trött ikväll och längtar ner i sängvärmen.

Men dagen har varit bra. Lite strul på jobbet med datorerna men jag tror vi fixade det till slut. Det bästa med dagen var nog lunchen faktiskt. Inte enbart för att jag fick sprödbakad torsk i remouladsås som var himmelskt god, som vanligt på Scalinos, utan jag fick oväntat besök också. En annan jobbarkompis hade letat sig dit och vi satt och pratade och skrattade, hon och hennes dotter. Jättetrevligt! Sedan, när jag kom hem, blev det att sitta ute i solen lite med jycken som sällskap. Liiite brunbränd vill jag nog vara trots allt hehe.

Men nu ska jag in i duchen en sväng och kanske sjunga en opera aria eller två, sedan blir det att mumsa på jordgubbar med grädde framför dumburken och sedan hopp ner i bingen minsann.

Tack för idag, vi skrivs mer i morgon. Naughty night alla 🙂

53190cookie-checkDagens reklampaus