Dagens reklampaus

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0]

Det här är en favorit jag har just nu. En så himla skön kille och hans kroppspråk slår ju allt haha.

Tisdag kväll. Lugnt och tyst och helt okej. Egentligen borde jag varit hos en granne nu och druckit kaffe men låt oss just säga att jag betalar tillbaka med samma mynt. Håhå hehe.

Dagen har varit till belåtenhet. inte för att så mycket har hänt men det blev en hel del sittandes på ljugarbänken i eftermiddags, innan regnet kom, så jag tror jag fick lite sol ändå. Då blir jag väl inte vitast i kvarteret det här året, attans också 😛 Sedan blev det minsann en tupplur i soffan också, något som liknade middag och promenix med voff.

Men nu är det bara lugnt och fint här och tröttheten börjar smyga sig på. Strax blir det väl en dusch, lite att äta och kanske lite tv om det finns något att se, och sedan studs i sängen.

Tack för idag och dröm sött när ni kommer så långt. Tjo så länge 🙂

53100cookie-checkDagens reklampaus