Dagens Reklampaus

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xbdWoBydhSU]

Som lite omväxling kör jag denna vecka med reklam istället för musik och här är den första av mina absoluta favoriter. Kavlis dansande bebis – hur bra som helst hehe.

Jahapp, så var helgen nästan slut och idag kändes det nästan som söndag faktiskt. Vilket det ju inte var men åter igen glömde jag bort veckans Euroshopperprodukt – för tredje gången! Nåja, jag ska försöka bättra mig 🙂

Föräldrarna var här en sväng och vi passade på att veckohandla maten ihop. Sedan var det tänkt med en kopp kaffe men jag blev så fruktansvärt trött så vi ångrade oss. Trött ja, jag tycker inte jag gör annat än sover och det är fler än jag som säger att de sover väldigt mycket. Märkligt. Kan det bero på värmen?

Så mycket mer har väl inte hänt Jycken har varit ute på sista promenixen och jag ska väl bara äta lite innan jag går till sängs. Upp i morgon vid 6 och iväg men jaja, det blir åtminstone en kort vecka. Hur bra som helst – mer sådant! 😛 Har mått lite konstigt under hela dagen men hoppas det går över tills i morgon.

Hur som helst, tack för idag, slut för idag. Sov så gott så ses vi i morgon igen. Hej så länge 🙂

52980cookie-checkDagens Reklampaus