Kvällsmusik, The Queen of Hard Rock – Cum and see me

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7icmWd54N9o]

Ett ytterst kort klipp med en melodi som faktiskt är en av mina favoriter, men ska jag vara helt ärlig så minns jag inte om den hette så. Hade jag varit lite mer förutseende hade jag frågat Alexandra om hon hade den fulla versionen men det har jag irrat bort så….men kanske någon gång snart i en framtid nära oss 🙂

Mjahapp, så var klockan över 22 igen då och dags för sista inlägget. Inte för att så mycket har hänt direkt men…

Jag är iaf tillbaka nu från en natts övernattning hos mina föräldrar. Det blev en hel del gott att tugga på och en del pratandes, vilket känns helt okej. Jag vaknade av mig själv innan klockan 9 i morse men låg kvar en stund och funderade på att det var faktiskt mitt gamla pojkrum som jag sov över i och i tankarna började jag gå igenom olika saker som kanske kunde göra mig nostalgisk. Till min besvikelse fann jag inget alls. Kanske för att rummet blivit omgjort så många gånger sedan jag flyttade ut att jag inte längre kände det som mitt. Smått sorgligt kan tyckas. jag väljer att inte tänka djupare i fenomenet.

Hela dagen har förresten gått upp och ner i humöret. Gladast blev jag nog när vi var på väg hem och jag av en ren händelse råkade se en jobbarkompis stå på sin balkong och jag hade ingen aning om att hon bodde just där. Hennes min var obetalbar, så hon sken upp haha. Underbart att se! Senare dök humöret ner igen när jag fick ett sms. Mer säger jag inte men kanske det är dags att säga upp bekantskapen med sådana som ena sekunden är hur goa som helst och i nästa sekund tvärvänder. Jag orkar liksom inte med sådant. Inte just nu.

Nåja, hur som helst, snart dags att sova, men först en dusch och ut med jycken en sista sväng. I morgon ska vi tacka av förre ordföranden i bostadsrättsföreningen så det kanske blir lite tårta. Som om det skulle locka mig men icke, jag gör det av ren välvilja. Det verkar som om jag har tröttnat på att bry mig om en hel del…men mer om det i ett annat inlägg!

Naughty night alla. Njut av den sköna vårkvällen (eller är det sommar redan?) så ses vi i morgon. Adjökens, goodbaj, adios, auf wienerschnitzel och buenas noche 🙂

52940cookie-checkKvällsmusik, The Queen of Hard Rock – Cum and see me