Kvällsmusik, The Queen of Hard Rock – At The Whisky a go-go

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6Ckm6yvuj18]

Jepp, detta blir det enda inlägget för idag. Varför? För att jag softar hårt och känner att det känns helt rätt 🙂

Det har väl inte hänt så mycket idag heller. Jag satt ute på ljugarbänken en stund idag och pratade lite med min hundvakt och hennes pojkvän, sedan bar det iväg till mina föräldrar för att få lite god påskmat. Brorsan var med en sväng också men sedan blev han blixtinkallad till någon fest och så pep han iväg haha. Så mycket mer påskfirande blev det inte, även om vissa gör det extremt, men det är helt okej. Ibland behöver man vila också.

Men nu blir det lite surfande på webben, sedan kanske lite tv, vi får se. I morgon kanske jag bjuder hem lite folk och kanske jag faktiskt går ut och lapar lite sol, om jag orkar. Inte riktigt min grej men man vill ju inte förblinda folk i sommar när man går där i likbleka lemmar haha 😛

Hur som helst, tack för idag, slut för idag. Sov så gott när ni kommer så långt så hörs vi i morgon igen. Hej hopp så länge 🙂

52900cookie-checkKvällsmusik, The Queen of Hard Rock – At The Whisky a go-go