Kvällsmusik, The Queen of Hard Rock – In his eyes

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6r_nH2J9VEI]
En fantastiskt bra version av melodin från filmen Jekyll & Hyde. Liksom, wow, Alexandra 🙂

Jahapp, så blev klockan över 22 igen då. Värst vad tiden går snabbt när man är ledig hehe.

Dagen har varit okej. Jobbet gick fint, jag fick gjort vad jag ville och sedan blev det ju smörgåstårta. Inte illa! Efter jobbet blev det en liten tupplur och som sagt, middag med ovanliga händelser. Sedan ner i källaren och hämta en tom låda till grannen som ville ha en och sedan till dem och hälsa på en väldigt kort stund. För övrigt har väl inte så mycket hänt egentligen. Har mest spelat datorspel faktiskt och dragit några öl. Soft som sjutton.

Strax ska jycken ut, sedan kanske det blir lite tv innan det blir dags för sängen men jag känner mig ganska trött så teven kanske får klara sig utan mig ikväll….

Hur som helst, tack för idag! Ni får sova så gott så hoppas jag att vi ses i morgon igen. Hasta la vista ladies and gentlemääääh 🙂

52770cookie-checkKvällsmusik, The Queen of Hard Rock – In his eyes