Kvällsmusik, The Queen of Hard Rock – Burlesque

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7_GYqzxPFVI]

En riktigt skön cover på Christina Aguileras hit i rockstil gjord av veckans artist. Svårt att inte sätta den på repeat 🙂

Onsdag kväll och snart dags att dra täcket över skallen och säga adjökens.

Dagen har väl varit ganska okej. En kort arbetsdag och sedan iväg för samtal med ännu en utredare. Inget sensationellt men jag fick mig en funderare hur vissa människor kan bry sig om andra människor så mycket fastän man nyss har träffats. Hon jag träffade sa att min historia gjorde henne otroligt ledsen och det var ungefär samma ord som min arbetsförmedlare använde angående mig. Tur att jag inte funderar vidare mycket på vad som har hänt genom åren. Det är nog bäst att bara veta sin historia och inte gräva ner sig i den….

I skrivande stund har jag besök av min bror, så jag ska fatta mig kort denna afton. I morgon ska det bli lite tårta på jobbet och bara en halvdag och sedan är det helg minsann. Troligtvis blir det mer skrivande då.

Men nu säger jag natti natti till alla, hoppas ni får en god natt när ni kommer så långt. Hej på er så länge 🙂

52630cookie-checkKvällsmusik, The Queen of Hard Rock – Burlesque