Kvällsmusik, The Queen of Hard Rock – Hold it against me

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NTOvdQdV4eo&feature=feedu]

Tisdag och klipp 2 i veckan. Denna gång är det en riktig skön cover på en av Britney Spears låtar. Jag må favorisera det mesta som låter som en elgitarr men den här versionen var grymt mycket bättre än originalet.

Tisdag kväll, snart klockan 22, och jag har sovit bort nästan hela eftermiddagen. Ooops, I did it again på tal om Britney. Men denna natt tar jag inga sömntabletter och borde, precis som förra veckan, vara mycket piggare på dagen. Vi får väl se om det blir så.

Annars har dagen varit bra. Jobbet idag innebar en hel del stillasittande men det ska ju också göras ibland. Det roligaste var nog att jag av en ren händelse råkade göra en jobbig person lite extra sur idag, men jag återställde friden efter 20 minuter. Men hur som helst var det bara kul att se honom surna till ordentligt, för att sedan skina upp igen i ett skratt. Sådana grejer gillar jag. Ursäkta, men vissa människor behöver sättas på plats ibland hehe.

Efter jobbet åkte jag såklart hem och tog ut jycken, sedan bar det av igen för att veckohandla maten. Det blev en hel del köpt och tack vare mina pantkvitton och rabattkupong kostade hela veckans mat bara 262 kronor. Wunderbaaargh! Så billigt skulle det vara varje gång men jaja, bor man i ett land som har bland de högaste matpriserna så får man skylla sig själv, inte sant?

Nåja, nu ska jag ge jycken lite käk och själv ska jag spela lite på datorn tills jag förhoppningsvis blir trött. I morgon ska jag iväg på allra första besöket på en ny utredningsenhet så det ska bli intressant.

Men nu, naughty night alla, vi skrivs mer i morgon. Hej så länge 🙂

52510cookie-checkKvällsmusik, The Queen of Hard Rock – Hold it against me