Kvällsmusik, The Queen of Hard Rock – Heads are gonna roll

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=th7u6NtvDP8]

Klipp ett och dag ett i min vecka av enbart The Queen of Hard Rock, vars hemsida ni finner här. Vi sågs första gången på, var det Metrobloggen månntro? Hur som helst, det här kommer bli en extra skön vecka 😉

Måndagen börjar så smått ta slut och vi är en dag närmare ledigheten. Snart är det ju påsk minsann och det är väl dags att damma av kunskaperna om varför vi egentligen firar påsk, inte sant?

Dagen har varit helt okej. Den startade dimmig men rundades av med strålande solsken med väldigt behaglig värme och nu är det fortfarande 13 grader varmt ute. Då kanske man skulle lägga in björnfällarna i garderoben, ta av sig sina 3 lager med långkalsonger och trimma av jycken hennes tjocka pälskofta hon har lagrat upp så bra. Iofs, då kan man väl ge sig sjutton på att vintern smäller till minst en gång till haha.

Hur som helst, dagen var bra, jag fick hyfsat mycket gjort på jobbet och jag är ganska nöjd. Senare på eftermiddagen, inspirerad av mig själv och mitt tidigare inlägg, körde jag faktiskt två pass av mitt egna träningspass. Inga tuffare grejer då armen fortfarande är paj men nog för att sätta igång pulsen lite lagom. Ska köra ett pass till innan det är läggdags. Hoppas nu bara att inspirationen inte dör ut lika snabbt som den kom. Men än så länge känns det bra och jag hoppas verkligen jag får lite träningsvärk i morgon. Det är som ett kvitto på att nu är man igång igen. Vi får se hur det går.

Nu ska jag ut med voffen, sedan blir det att äta. Lite mer än vanligt faktiskt och i morgon tänkte jag börja dagen med havregrynsgröt. Men efter promenixen blir det lite mer träning och en varm dusch, mat och sova. Hoppas intresseklubben antecknar hehe.

Med dessa ord säger jag hej hopp, kaffekoff, så ses vi förmodligen i morgon. Om ni vill, vågar och kan, som Lasse Kronér sa. Hej så länge 🙂

52390cookie-checkKvällsmusik, The Queen of Hard Rock – Heads are gonna roll