Kvällsmusik, The Sounds – Beatbox

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=f_HK7VBH1rs]

Sista klippet på min The Sounds-vecka. En grymt skön video och jag undrar hur de egentligen gjorde när de spelade in den….

Helgen är strax över, sömntabletten börjar verka så smått och det är nog dags att börja runda av.

Men det har varit en bra dag och jag har fått mycket gjort. Förutom dammsugning och dammtorkning har jag även fått ordning på en hel del papper som blivit liggandes. Jycken blev klippt, eller toppad får man väl kalla det och nu ska vi strax ut och sedan in i  duschen om en stund, sedan blir det att sova. Jag hade planer på att bjuda hit lite folk men tänkte att lite ensamtid är inte dumt det heller. I sällskap med en jäkligt god kebabtallrik gick det bra haha.

Men nu, ut med jycken och så vidare. Ni får sova så gott så skrivs vi mer i morgon. Då startar jag en ny vecka med en speciell gästartist så missa inte det! Ses i morgon 🙂

52270cookie-checkKvällsmusik, The Sounds – Beatbox